Visste Ni att min “gammelmormor” blev mördad?

Visste Ni att min “gammelmormor” blev mördad?
1973 blev hon knivmördad på det brutalaste vis i en stuga ett stenkast från där döttrarna och jag är nu. Hon hittades av min moster och minsyster och hennes man. Jag minns det som ett stort drama som både skrämde och skapade spänning. Mest spännande var det med sierskan Anna Frid från Färnäs.
Det är en mindre anledning döttrarna och jag anlänt till Bu i Lima. Störst anledningen är att prova all ny Expeditionsutrustning inför Grönlandsturen och Nordpolsfärden framöver. Och köra tuffa skid- och telemarkspass samt lära döttrarna åka skidor. Och utför.
Vi körde upp från Malmö idag. Vi har med oss 8 dagars mat. Vi bor isolerat. Just nu utan vatten. Men varmt, tyst och underbart lugnt. Vi har också börjat spela schack och backgammon. Vi har lömnat datorerna hemma!
Jag hittade pappa och mammas bröllopsfoto. De såg lyckliga ut och det gjorde mig glad. Nu skall jag till att lägga på lite universalklister på min nya underbara Madshus Classic Race Pro!
Tack till Andreas och gänget på Pölder Sport i Nässjö!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.