Explorer Mikael Strandberg

Dag 28/Day 28

#adventurecycling Day 28/Dag 28. 57.20 km. (English version first followed by the Swedish) Drama! Tooth ache! The girls woke up at 10.30 and Dana had kept her and me awake all night. She said her misquito bites were itching and one of her teeth. Eventually we fell asleep. When she woke up her teeth had cracked and pain was considerable. I checked the map, called Folktandvården in Hagfors and asked for their help. I knew we could get a negative answer due to the corona issue. But this is the countryside, Elin Klint the receptionist gave us a time at 15.15. Closed tomorrow. We had at least 50 km. “We can do anything!” Dana screamed. It would mean us doubling our speed. We left 11.30 and arrived in Hagfors at 15.11. I am incredibly impressed by the speed and strength the girls showed! Danas ache is gone. Thanks to Folktandvården in Hagfors! Drama passed!/ (Svensk version) Vilket drama! Tandvärk! Tjejerna vaknade halv elva. Dana hade hållit oss vakna större delennav natten. Kliande myggbett och hon hade ont i en tand. Till slut somnade vi. När hon vaknade hade en bra bit fallit av tanden och hon hade riktigt ont. Jag kollade kartan och ringde Folktandvården i Hagfors. Jag bad om hjälp. Jag visste till följd av Covid-19 läget att de kunde neka oss. Men inte så på landsbygden. Elin Klint, receptionisten gav oss en tid 15.15. Det var stängt imorgon. Vi hade åtminstone 5 mils cykling. “Vi klara vad som helst!”, skrek Dana motiverande! Det betydde att vi skulle behöva dibbla vår normala fart. Vi satte fart halv tolv och anlände till Hagfors 15.11. Jag är oerhört imponerad av tjejernas kraft och fart! Danas smärta är borta. Tack till Folktandvården i Hagfors! Dramat är över! #kensingtontours #vaude #beboldr #termooriginal #hilleberg #roslincykel #folktandvårdenihagfors #visitvärmland #klarälvsbanan #sverigeleden #cykling #långfärdscykling #cycletouringlife #biketrip #neverstopexploring #documentaryinthemaking #äventyrligafamiljen #familyadventures #explorer #adventuretravel #fahrradtour #adventurecycling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.