Explorer Mikael Strandberg

Dag 29/Day 29

Dag 29/Day 29. 56.36 km. (Swedish version first followed by the English) Hemma i Dalarna igen! Känns underbart! Vi hann knappt in på butiken i Fredriksberg förrän en fantastiskt fin Mockfjärdsbo Fia Frykbergdök upp med sin dotter Molly för ett gemensamt foto. Deras vänlighet bröt vår trötthet. Det har varit en mycket krävande dag. Upp och ner hela tiden, livsfarlig trafik på väg 245 till Tyfors. Livsfarligt! Tjejernas koncentration och fart gjorde att vi överleva. Inte att rekommendera för cykling @sverigeleden! När vi vek av mot Fredriksberg, lugnt och skönt. Väl ute ur affären blev vi igenkända av en av landets bästa ultralöpare, Mikael från Mariefred som är för att vinna Ludvika Backyard Ultra. Mycket trevlig! Det har varit oerhört många möten med folk som sett mina filmer och som följer tjejernas färd. Oerhört glädjande!/ (English version) It feels great being back in my home state (county) of Dalarna. Just 70 kms from my birthplace Dala-Järna. We just made into the country store in the small village of Fredriksberg when a very nice mother and her daughter asked to have their photograph together with us. It broke our tiredness. It has been a very demanding day. Up and down all day, dangerous traffic in such a way the route Sverigeleden should not go here. Way to heavy and fast trafficc full of gits from the bigger cities in a hurry to nowhere. The las stretch when we left Tyfors for Fredriksberg was easy and relaxed.,Anyway once we got out of the shop we got recognized by one of Swedens best Ultrarunners, Mikael from Mariefred who is here to win Ludvika Backyard Ultra. Very pleasant fella. It has been a considerable amount of people on this route who recognize us either theough film or our big following now. Extremely encouraging!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.