Explorer Mikael Strandber

En vandring i Hemfjällstangen

“Ska vi spela monopol?”, frågade Eva så fort vi kommer innanför dörren.
“Skämtar du?” , svarade jag utmattad.
Schack, Cluedo och Monopol varje kväll här. Lång dag. Den sista månaden har jag sprungit för tätt, hårt och ofta. Höger menisk gör ont. Så i stället för att åka till Grövelsjön, sov vi lite längre och kom fram till att någon timme i fukten på Hemfjällstangen passade. Vi har ju glömt det mesta hemma. Såsom tältpinnar. Här uppe kostar de 35 kronor styck. Vi får köra med sten i ställer. Och det finns det ju mycket av i Grövelsjön.
Det har varit extremt mycket på den sista tiden. Men kvalitetstid med tjejer läker det mesta. Och jag törs inte chansa med tanke på Grönlandsturen, så testdag var bra. Jag fick också prova den frystorkade maten jag skall leva på under en månad på grönlandsisen. Jag säger bara det, britter och mat. Det funkar inte.
Telia mardrömmen slutade för en timme sedan. Efter en veckas moment 22 situation. De ber inte ens om ursäkt.
Nu riktig mat på sjuttitalsspisen!
Underbart att knalla på fjället. Hemfjällstangen är extremt lättvandrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.