Explorer Mikael Strandberg

Tjejerna är underbart glada!

Idag hämtade vi ut en ny laddning för barnens kommande arktiska äventyr. Så nu har vi en dubbel uppsättning. Och det kommer att behövas. Idag från Gneis i Luleå, som jag verkligen gillar, både de som står bakom företaget och deras grejer. De ser verkligen bra ut.

En mycket kort natt och det verkar som oron över det mesta har återvänt. Alla kontrakt är  inte signade ännu, en av huvudpersonerna för en lycklig dokumentär vill veta mer och framkom som negativ igår och….ja, det var nog allt. För vi har nu en lägenhet som Pam var mycket förvånad över att vi kan hyra för 6800 danska kronor, men det är hälften mot den etta för 12000 som var det billigaste hitintills. Danska kronor. Sjukt dyrt. men den höga bostadskostnaden gäller inte bara oss, utan även Amelie som inte har råd med hyran sin, hon har el som värme, så hon hyr ut hela lägenheten och bor någon annanstans. Hoppas jag! Än vet vi inte…..hon svarar inte riktigt på de frågor vi ställer och Pam är lite fundersam om det verkligen kan vara sant, men säger lägenheten inte var alltför långt bort från henne, kanonvy och i ett bra område.

Freakade ut igår igen av oro. Överätning och drickning. Idag träning. Gick och lade mig samtidigt med tjejerna klockan sju och vi somnade allihop tillsammans i en hög. Några timmar senare gick jag upp och började förbereda för vår egen utrustning nu. Ja, tvätt och besök hos polisen blev det, för att få nya pass. Nu lämnar de inte ut några åt barnen utan Pams underskrift. En stressande tid!

Tack och lov att Lars och Jeff alltid finns där i bakgrunden som räddare i nöden! Bättre vänner får man leta efter! Ja, förkylningen tycks vara över nu. Ingen ledsmärta, så jag har kört ett bröst, triceps och magpass idag. Känns så mycket bättre!

All oro och stress till trots så finns det alltid utrymme för en BBQ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.