Explorer Mikael Strandberg

Dag 32/Day 32

Day 32/Day 32. 47.23 km. (English version first followed by the Swedish one) A wonderful and important day! After 2 days of rest cycling was easy. Even though it was up and down as usual. We stopped, ate blueberries and then went to the small village of Sunnansjö were we were picked up by family. It was over 20 years since I last saw Andreas Strandberg. He has become such a pleasant person and really feel like true family! A highlight indeed. So we are staying with him and his lovely wife, two girls and wonderful mother-in-law. With a Finnish background. So once again we were treated by great hospitality and a wonderful sauna. Divine! Such a privilige!/ (Svensk version) En helt underbar och viktig dag! Efter två dagars vila var cykling enkel. Trots att det var ännu en upp och ned dag. Vi trampade snabbt, stannade och åt blåbär och avslutade färden i lilla Sunnansjö. Där väntade familjen! Det är över 20 år sedan jag träffade Andreas Strandberg. Under den här tiden har han blivit en sådan fantastisk varm och fin människa. Han känns verkligen som familj! En riktig höjdare! Så vi bor hos honom och hans underbara fru och underbara bar och svärmor. Med finsk bakgrund. Så återigen bjöds vi stor generositet och finsk bastu. Gudomligt! Vilket privilegium! #kensingtontours #vaude #beboldr #termooriginal #instadalarna #andreasstrandberg #sunnansjö #visitdalarna #explorer #expedition #adventure #familyadventure #familjeäventyr #cykling #äventyrscykling #biketrip #cyclinglife #adventurecycling #neverstopexploring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.