Explorer Mikael Strandberg

Inspiration och föreläsning

Hejsan!
 
Stort tack för din inspirerande och jordnära föreläsning som jag tror fick oss alla att våga tro lite mer på oss själva. 
Ett mejl från en lärare på det Gymnasium jag föreläste på häromdagen. Ord som dess för mig att känna lycka. Att jag valt rätt liv. Fin skola, underbara elever och lärare. Inspirerande! Jag tänkte på det under en del av den 29.97 km jag gjorde innan föreläsningen. Min nya träningsrunda tills jag känner mig bekväm med den. Runt Kusten Vid Falsterbonäset heter den runda på Skåneledsnätet. Även den kortare än det står på kartan. 31 km. Resten av tiden var jag bara trött. Jag missade med näringsintaget och knallade sista kilometrarna.
Idag var det närmare två timmars tuff däcksdragning vid Öresundsbron. Jag använde hela tiden att planera en 5-7 minuters föreläsning för Explorers Clubs medlemmar imorgon torsdag klockan 21.00. Ni kan se det här https://www.facebook.com/TheExplorersClubNYC/
Jag är en av fem svenskar som representerar den svenska delen av Explorers Club. Ordförande är den trevlige Lars Larsson från Åreskutan som inleder följt av följande team:
 
Martin Jakobsson, Fellow – Professor of Marine Geology and Geophysics Johan Rönnby, Fellow – Professor of Maritime Archaeology Mikael Strandberg, Fellow – Explorer and Filmmaker Per Alström, Fellow – Professor of Ornithology
 
Jag skall på 5-7 minuter berätta om mina 5 flagg Expeditioner. Jag får nog sova på saken. Vi kom just hem från fotbollsträningen. nu mat, disk, mer disk och så orkar jag inte mer. Imorrn hela dagen vid sjukhuset i Lund med Eva. Efterkontroller.
 
Jag hoppas ni tittar imorrn och ställer frågor!
 
Läs om Flag Expeditioner (jag ser nu det är Johan Ivarsson och jag under Sibirien turen som bildmässigt representerar Flagg Expeditionerna) https://www.explorers.org/expeditions/flag_expeditions/flag_expeditions
 
Explorers Club föreläsningen på deras hemsida 21.00 www.explorers.org
 
 
All träningsdata finns här https://www.strava.com/athletes/23404606

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.