Explorer Mikael Strandberg

Finaste födelsedagsbrevet

Finaste födelsedagsbrevet!
Hej!
Mina varmaste lyckönskningar till dig Mikael, min bäste guide och mest omtänksamme reseledare genom tiderna! Hoppas allt väl med dig och dina fantastiska flickor och att du får en riktigt fin födelsedag.
Själv mår jag bra och finner mig väl i isoleringen. Barn och barnbarn har varit lindrigt drabbade av viruset, vilket betyder att vi kan ses. För övrigt gympar jag med Sofia, promenerar och sysselsätter mig med lite varjehanda, bl a skriver jag lite varje dag med olika teman. Ett var “Kända personer som jag träffat på i mitt liv”, och självklart var du en av dem som hamnade någonstans mellan Imelda Marcos och Jan Troell.
Nog om mig. Jag följer självklart dig och din familj på explorerglobal. Beundrar hur fint du tar hand om dina döttrar. I somras när jag började umgås med folk i min trädgård, hade jag tänkt att ta kontakt med er för en ev träff i min “djungel”, men så cyklade ni plötsligt iväg. Det blev förstås väldigt roligt att digitalt följa er på färden. Enastående att Eva och Dana orkade med strapatserna! Kanske kan det bli trädgårdsmöte eller något annat framöver.
Fortsätt att utnyttja det livet bjuder på!
Kram G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.