Explorer Mikael Strandberg

En glass behövs då och då…..

Ibland räcker det bara med en glass.
 
Om drygt en månad dundrar tjejerna och jag iväg igen. Vart vet vi inte riktigt än. Men förmodligen följer vi Sverigeleden och Cykelspåret norröver. Mot Stockholm. Covid-19 håller ju fortfarande världen under strikta regler.
 
Vi håller på att träna för fullt även denna vår. Nu kan tjejerna cykla. Vi har gjort ett gäng mil under denna ledighet. Igår till Limhamn och en mycket god glass! Men denna gång skall de lära sig att hantera kameror, hunger, törst och värme på samma gång. Inte helt lät, men träning ger färdighet.
 
Denna färd kommer vi att ha ett filmteam besökandes oss då och då. Två mycket goda vänner. Två mycket skickliga filmare. Ett team jag kommer att jobba med mycket framöver. Två stora projekt. Cyklingen ett. En -förmodligen- historisk händelse projekt 2. Utöver detta så ligger en korsning av Grönlands inlandsis och kräver uppmärksamhet. Mycket på nu.
 
Så en glass behövs då och då!
 
Här ett klipp från gårdagens tur https://vimeo.com/551518161

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.