Explorer Mikael Strandberg

Alltid samma drama

Alltid samma drama!
 
Denna gång tyckte jag att jag var ute i god tid. Jag tänker på planeringen gällande vilka grejer som behövs, hur allt skall göras och för att undvika sista sekunden stress.
 
Men det är lika inför varje projekt, Expedition. Allt går ihop sista sekunden. Exempelvis trodde jag att allt gällande cyklarna skulle vara klart. En vecka till avfärd och fortfarande inte riktigt där. Vi är ju fyra som ger oss iväg nu. Den fjärde medlemmen behövde en cykel. Jag köpte en begagnad på ReBike i Malmö, men det krävdes ett oerhört jobb att få den på långfärdscykel nivå. Sista problemet avklarades igår. En sadelstolpe som rostat fast i ramen. Kostnaden har övergått en nyköpt cykel, men erfarenheten har varit till hjälp. Men utan gänget vid Värnhems Cykel hade det inte gått.
 
Jag har testat ett antal cykelaffärer i Malmö, men överlägset bäst service, trevlighet och kunskap har jag hittat vid Värnhem Cykel. Den som är närmast mitt hem.
 
Packningen börjar idag. Tjejerna har en vecka kvar i skolan. Den fjärde medlemmen och jag tränar för fullt. Igår en helt fantastisk utflykt i sommarvärme för att testa vilka karta som är bäst för er som följer färden. Strava´s enkla eller Garmin´s Earthmate. Jag tror kostnaden för att avgöra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.