Explorer Mikael Strandberg

Vilken kvinna!

“Woow, vilken kvinna!” tänkte jag när jag steg ut i området där folk väntar när man anlänt med fly.
Där stod hon med sitt stora blonda hår, i tajta jeans, sina Vans och en röd tajt tröja. Det var Hannah. Kvinnan jag älskar. Jag tänkte:
“Hur är det möjligt att en sådan fantastisk kvinna kan älska mig?”
Det var i det närmaste ett år sedan vi träffades första gången. I Toronto. Efter att ha “träffats” på en sajt för cykel äventyr på nätet -Hannah har cyklat mycket i Kina- så kom det sig att jag hamnade i Toronto. Hannah bor på andra sidan gränsen i Vermont. Så hon tog bilen dit, övertalade receptionen på hotellet att hon var min flickvän och väl inne på rummet skickade hon mig ett foto på sig själv som tydligt visade att hon var på mitt rum. Jag tog mig å det snaraste till hotellet och de minuterna det tog mig att ta mig till rummet var med de mest nervösa och spännande i mitt liv. Det funkade bra direkt, tvärtemot de åsikter mina vänner haft innan om möjligheten att vara kär på distans.
Sedan det mötet, har vi lyckats träffats flera gånger under det gångna året. Och efter vår underbara tid i Montreal och Quebec så känns vi solida som par. Även om omständigheterna gör att det lär dröja innan vi kan leva tillsammans.
Varför känns det så rätt nu? Jag tror att vår åldersskillnad spelar en viktig roll. Det är nästan 20 år oss mellan. Jag har inget behov att ta utrymme. Jag har heller inte för mycket oro i kroppen. Ändå vill jag leva fullt ut. Och jag lär mig massor av Hannah. Hon har fått mig att återvända till ett mer spirituellt liv. Det som gjorde att jag först började resa en gång i tiden. Så jag låter meditation, mindfullness, grounding, kallbad med mera vara en viktig del att mitt liv. Såsom träning och kost. Och ett liv med mening.
Hannah är också en kvinna som ger oerhört mycket av sig själv. Kärlek. Jag älskar att vara älskad så här. Och älska tillbaka. Att så här på ålders höst få uppleva detta, är en oerhörd ynnest och något jag möter med största tacksamhet. Och jag skriver detta för att jag vill att ni som läser detta också skall vakna upp varje morgon och känna tacksamhet för denna fantastiska möjlighet att ha fått ett liv. Det gör skillnad att vakna och tänka positivt! Och känna tacksamhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.