Gokväll, SVT1 18.15 tisdagen den 27 augusti!

Missa inte SVT Gokväll imorgon tisdag den 27 augusti klockan 18.25! Säsongspremiär tisdag 27/8!


Barbro Börjesson tipsar om rätt sorts koppel till rätt hund och Gunnel Carlson ger råd om trädgårdsskötsel. Intervju med upptäcktsresanden Mikael Strandberg, aktuell i ny dokumentär på SVT om en äventyrlig ökenvandring med kamel genom Jemen.

Premiär för vår nya reportageserie om norrländska trädgårdar. Och så blir det även nyhetsspaning med Clara Lidström, bloggare och författare och Morgan Larsson, författare och programledare i Christer i P3. Programledare: Pekka Heino.

http://www.svt.se/gokvall/sasongspremiar-tisdag-27-8

//www.youtube.com/get_player

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.