Feedback från SVT:s GoKväll den 27 augusti

Grattis! Ett alldeles utmärkt framträdande i Gokväll. Du är en bra och

koncentrerad berättare som skapar nyfikenhet och intresse. Ska bli otroligt

spännande att se filmen.


Med vänlig hälsning, Stefan


mikael, du var så himla himla varm och klok och rolig och fin på alla sätt. du gjorde ett utmärkt intryck och jag hejar på dig massa, min bror var här och har bara positiva saker att säga. you are a star!!!!!!! stolt att va din vän!
kramar och hurra hurra hurra

T

Hej Mikael,
Jag kom hem sent och tittade på intervjun med dig i Gokväll. Mikael, min vän – du var helt lysande! En avspänd, intressant och klok intervju! Jag älskade den sista kommentaren från dig om hur man leder en kamel. Exakt så är det, och exakt så sätter man punkt. Det kommer att gå fint hela vägen med film och allt.
M
Hallå Mikael!
vi har nyss sett Gokväll.
Du är ju helt super i rutan. Rena naturbegåvningen. Tänk att en pöjk från Järna kan behärska hela TVstudion på ett sånt sätt.Det syntes lång väg att Heino programledare var äkta intresserad av din trip. Det blir spännandepå torsdag. 
Ja jag ville bara gratulera till tt härligt framträdande i rutan.
Lev Ytterst Väl
Fisken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.