Explorer Mikael Strandberg

Expedition England Med Barnvagn: Målet är nått vid Buckingham Palace

Nu är vi tillbaka i Malmö igen efter att ha vandrat drygt 78 mil från en av Storbrittaniens fattigaste delar, Moss Side i Manchester, till en av de rikaste, Buckingham Palace i London. Två månader, drygt 78 mil och på många vis min mest fantastiska expedition. detta mycket beroende på hur underbart det är att ha haft med dottern Sardana (kallad Dana) hela färden och sett hur mycket hon älskat i stort sett varje steg vi tagit. Dessutom har sällskapet i form av Georgia från Bolton varit så bra det kan vara. En ny mycket god vän i livet!

Det har varit en ganska lätt tur. Jag lade ju på mig nästan 18 kg:s fett innan avfärd, vilket jag brukar förlora på två månader. inte så denna gång….4 kg blott, så nu får jag dra ned på ätande och drickande under en tid….

https://www.youtube.com/v/5bTLnH1GxEE?version=3&f=user_uploads&c=google-webdrive-0&app=youtube_gdata

Jag vill i stort sett berätta detta just nu och jag kommer med en längre, mer utforskande och sammanfattande artikel när jag känner mig vid liv igen.

https://www.youtube.com/v/f1CIszrBevc?version=3&f=user_uploads&c=google-webdrive-0&app=youtube_gdata

Fram till nästa artikel:

* Se vår färdväg på http://punkt.luxson.com/daddyadventurer/

*Läs gärna denna intervju med Dana på ExWeb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.