Packat och Klart

Av en ren händelse, i en flytt återigen, så dyker det upp de mest säregna saker. Den här gången hittat jag ett gäng DVD:er med inslag från Packat och Klart. Från den första intervjun någonsin på Tv, och så i stort sett alla inslag från Packat och Klart från cykelturen från Nya Zeeland till Kairo 1992-94. På många sätt och vis förändras min tillvaro och möjligheterna blev många.

För min del är det oerhört lustiga första intervjuer och första inslag som först blir bättre när jag begav mig in i den australiensiska outbacken. Därefter växer varje program. Och det till följd av minafantastiska vänner Björn Henriksson och Rune Dahlbergs hjälp, råd och klippning.

Jag gjorde alla inslag på en liten Hi-8 och hade aldrig hållit i en videokamera innan denna färd. Nog med ord, titta här nedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.