Explorer Mikael Strandberg

Tidig födelsedag och vattkoppor

Ja, jädrar, lätt ur form idag. Det här att sitta och försöka hitta både sponsorer, co-producers och så mycket ekonomiskt stöd som möjligt, det är verkligen ett 24 timmar om dygnet jobb. På detta så blev ju KARLAG filmen utvald för pitch. Extremt hög stress nivå, lite ont i halsen…men, men, kunde vara värre…Dana fick vattkoppor idag! Så jag fick avbryta allt och hämta henne, stackarn. Eva fick hjälp av en kompis mamma att bli hemkörd. Det rädda situationen.

Samtidigt med detta anlände grejerna från samarbetet med Cyberphoto. Två stora hits direkt, Lumix GH4:an, vilken dröm!!!! Och så det här Rotolight, imponerande och kommer att vara till stor hjälp och tar bara 3 AA-batterier och ryggsäcken från Lowe ser bra ut!

Jag pratade med Pam på Facetime, hon är trött och slut och samtalet var ganska nedstämmande. men det är alltid tufft att byta miljö, även om hon verkligen känner att hon älskar platsen.

Orkar inte skriva mer nu. Skall gå in och lägga mig med Dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.