Explorer Mikael Strandberg

Vinterkläder för tjejerna!

Igår kom första laddningen vinterkläder för tjejerna från Reima! Deras glädje är helt oemotståndligt! De är ju verkligen inte bortskämta och det är sådan glädje när man ser hur mycket de uppskattar det hela! Från att vi började prata om att de skulle anlända, tills dess de hämtade paketet och öppnade det! Kläderna ser verkligen bra ut, men vi behöver mer än detta, så är det. Slitaget kommer att vara enormt i norr. Jag pratar nu med en annan leverantör också och det ser ljust ut. Så kan vi dessutom jämföra.

Regnig och kall vårdag i Malmö, men lyckan är ändå stor!

Det var en lång dag igår. bra nyheter, tror jag, vi kan ha hittat ett boende. En lägenhet, 6800 danska i månaden, inget Internet men med storslagen utsikt. Pam skall gå dit idag. Pam vill bara stanna en månad till. Ja, vad skall man säga. Hon är som hon är. Jobbar dag och natt gör hon nu!

Jag träffade också Danas dagisfröken hon är inspirerande och jag skall berätta om det mötet i nästa rapport. Jag har fått tjejernas förkylningar, smärtan i knät som kommer med infektion i kroppen och känner mig allmänt hängig. Det har varit tajt att hämta tjejerna så tidigt i två dagar nu. Man hinner inget. Men så är det att ha barn. I övrigt är de helt underbara och trängs alla i min säng nu så sömnen är si så där….och Dana ligger med de här ögonskydden man får på flygplan. Hon är också som hon är….som hennes dagisfröken sade:

“Dana är Dana”

Stort tack till Reima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.