Explorer Mikael Strandberg

Nu är vi redo att dra

Jag måste erkänna att jag är helt utmattad nu. Vilken lättnad att biljetterna är bokade. Samtidigt känns det i magnerverna, ja, nu är det dags igen! Dessutom hade jag möte med Mäster-Klipparen klockan nio eller så. Det blev ett mycket fint möte. Oerhört viktigt möte för mig. Så, helt utmattad lämnade jag henne för att först hämta ett paket från Steve och Polyver med dessa mycket önskade stövlarna! Så iväg till polisstation, köa 45 minuter för att få ut döttrarnas pass. Helt klart är att det blivit mer ruljans i och med flykten från söder och hit. Spännande! Så hämtade jag tjejerna, högt tempo för att hinna till tandläkaren med Dana, så hem och diska och laga mat…utmattade somnade jag en kvart innan det var dags för tandborstning och sänggående….ja, det avslutades nyss…..

Jag gjorde min sista gymdag igår, stängt av Netflix med mera nu och imorron kväll återvänder Pam för att se efter tjejerna när jag drar till London. Ja, i övrigt har jag börjat sova som tusan nu, 8 timmar per natt och jag tror att utmattningen beror på att överarbetandet och brist på sömn, så det känns som jag håller på att balansera upp allt. och det mesta ser bra ut. Idag träffar Pam A., hoppas det inte blir något krångel. Jag tänker på lägenheten i Nuuk.

Ja, jag blir klar med deklarationen i tid, tack och lov, alltid denna kamp!

Tack till Polyver, Weenas och Normark för stödet, se partnersidan på nya märken här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.