Explorer Mikael Strandberg

Framtida planer

Jag får många frågor om jag har några nya projekt på gång. Om jag kommer att fortsätta filma och berätta. Och jag måste försörja tjejerna och kan inget annat. SÅ svar ja.
 
Jag håller på med ett dokumentärprojekt som i grunden handlar om hur man bearbetar sorg. Det är ett mycket stark, känslosamt och viktigt projekt. Jag gör det tillsammans med en mycket god vän, filmare, regissör och klippare, Sofie Rørdam. Och en av huvudrollsinnehavarna Umut Özkirimli. Erica Larsson är också en viktig del av projektet. Och för er svenska läsare, rekommenderar jag hennes blogg http://pussmonster.net/. Umut´s blogg på engelska och turkiska finns här https://thevoid.blog/
 
Ett annat långt gående projekt som följer i spåren av den film ni nu sett om Grönland finnes. En mycket svår Expedition som rör alltifrån hälsa, långt liv till klimatångest och alternativa boenden. Här finns fyra små klipp som berättar lite mer!
 
 
De här sista tre dagarna har varit extremt intensiva, men fantastiska! Vilket gensvar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.