Explorer Mikael Strandberg

Många läsarbrev

Jag får massor av läsar email, kommentarer och meddelanden just nu. Och jag uppskattar detta oerhört mycket. Ett sant privilegium. Det är det här min innerst inne hoppas på, när man gör en dokumentär. Att folk skall reagera. Och att de skall öppna en ny värld av möjligheter. Jag vill gärna dela med mig av detta email som kom förra veckan. (Fortsätt skriv!)
 
“Hej Mikael! I dessa Corona tider valde jag och söka lite om Jemen, för jag kommer mina föräldrar kommer från Jemen. Jag har alltid viljat utforska landet, veta mer om landet och jag måste bara säga att jag älskar dokumentären som du gjorde. Avslutade den precis och jag blir bara sugen på att besöka landet, lära mig mer. Din dokumentär är bara helt fantastiskt. Jag har alltid fått höra från mina föräldrar att människor från Jemen är omtänksamma, har inte så mycket men delar med sig av det de har. Jag kan nog hålla med om det och du kunde inte dokumentera det bättre. Tusen tack för en underbar dokumentär och jag hoppas jag kan besöka landet och göra något fint för de i framtiden. Hälsningar från en svensk yemenit som söker kunskap om Jemen
 
Vi har nu ett spännande samtal tillsammans. Här är den första piloten jag gjorde från Jemen som har haft många tittare på Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.