Explorer Mikael Strandberg

Långfärdscykling

Hejsan Mikael! Jag är stor Fan av dina äventyr och önskar ibland att jag hade gjort liknande grejer. Nu på äldre dagar har jag fått upp ögonen för långcykling. 😊 Jag är lite nyfiken på tips och trix. Frågar ödmjukast om jag får kontakta dig vid tillfälle? Du kanske har fullt upp men jag ställer frågan.
 
Svar: Hej Jesper! Självklart skall du fråga! Långfärdscyklingen saknar jag också. Oerhört mycket ibland. Men är på väg tillbaka till denna underbara, fria och lugna värld. Jag har vara borta från den sedan 1995! 25 år…det gör att jag inte vet mycket om dagens cyklar och teknik. Jag har börjar de sista två veckorna själv att titta på grejer och visst är det så att mycket har hänt. SÅ gäller det cyklar och utrustning, så rekommenderar jag dig att prata med Sveriges främste långfärdscyklist just nu, Lars Bengtsson. Däremot tror jag att en hel del som inte har med det tekniska att göra, där kan jag bistå. Och mycket av det som jag skrev i Långfärdscyklistens Guide till Planeten, gäller mycket idag. Här kan du ladda ned den. https://www.mikaelstrandberg.com/2019/09/14/langfardscyklistens-guide-till-planeten/ Har du därutöver funderingar och så, skriv till mig så hjälper jag så klart! M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.