Explorer Mikael Strandberg

Jag är en huffenpaff

Så tjejerna säger att jag är en riktig “Huffenpuff!” Tillvaron domineras nu av två saker, Harry Potter och löpning. Varje nytt skolår tilldelas de nya eleverna på Hogwarth´s School Of Magic en klasstillhörighet. Harry Potter tillhör Gryffindor. De goda. Modiga och intelligenta. Tjejerna tillhör denna grupp. Jag Huffenpuff. De som hamnar här anses lojala och korkade. Säkert rätt! Eftersom jag tillbringar sådan tid att knyta fotbollsskor!
 
Löpningen ja….Idén nu är att försöka följa kusten österut från Malmö till åtminstone Kivik. Kanske blir det Skåne Runt. Någonting lär jag ju göra!
 
Så idag åkte jag till platsen där jag ungefär slutade i torsdags. Jag hade ett möte planerat till klockan ett, så när jag hamnade på statyvägen utanför Höllviken på väg mot Falsterbo fick jag vända. Det blev 22.12 km enligt min Suunto-klocka.
 
Lite halvkallt och blåsigt. Jag började på dessa fantastiska ängar med utsikt över Kattegatt. Jag passerade två rådjur bara 20 meter från mig. Massor av gäss, svanar och storkar. Lite rullande fält, så blev det bara asfalt bredvid större väg genom Höllviken till där jag vände. Således ingen av de vackrare dagarna, men bara nöjet av att springa var tillräckligt.
 
Jag hann hem för att knyta skorna innan träningen!
 
Många mil återstår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.