Explorer Mikael Strandberg

Day 10-11

Day 10 and 11/ Dag 10 och 11. (Swedish first followed by English) Det blev 2 mil cykel till den affär som är närmast campingen. Igår. Nu finns det inget dansk rågbröd mer. Ej heller ruccola sallad. Mer standard vägkrogsutbud. Korv, salladskål och äpplen. Den här första tiden har helt och hållet gått åt till att anpassa sig till en ny vardag. Först kände jag mycket oro över tjejerna och trafiken. Men nu funkar det fint. Enligt min Ouraring sä är allt bättre än den dag jag fick ringen. Att sova och leva ute är bäst säger t o m ringen! Jag har testat grejer denna tid. En del skavanker, men under kontroll. Dock fick jag först fram kameran häromdagen till följd av anpassningstiden. Tack till min vän Helen Mitchell Hasselnäs som fick igång filmandet! Men nu skall det visst regna imorrn igen. Tack till Mattias och hans familj som tagit hand om oss jnder den här tiden!  (English version) I still had to do 20 km yesterday. A food trip to the closest store. There is no danish barley bread anymore, no ruccola. More standard Swedish countryside fair like sausage, cabbage and apples. This first period until today have all been for adapting to this new life. Initially I worried a lot about the girls and the traffic. But it turned out great. According to my Ouraring my standard living is a notch better than in a long time. Living and sleeping outdoors is absolutely the preffered way to live. Even according to the Ouraring!
I have had some time to see how my kit has worked out. Some issues, but all under control. However, this adaptation period have made it impossible to film. But thanks to my buddy, Quarterback Helen Mitchell Hasselnäs I got going ghe other day. Thanks Helen! It seems we will get two days of rain niw…Great thanks to Mattias and his family for taling care of us!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.