Explorer Mikael Strandberg

Day 9/Dag 9

Day 9/Dag 9. 37.29 km. (Swedish version first followed by the English) Vilken fantastisk dag! Lyssna bara! Så när vi väl var redo att gå in och intervjua Erik 85 år, redo att därefter fortsätta mot Varberg, så dök Mattias Sassersson med sonen Hugo. Med frukost! Kaffe, frallor och godis! De hade sett var vi bodde genom Strava. Osannolikt! Mattias är bror till den bäste skåning som finns, Niclas! Mattias bjöd oss att stanna för lunch i Varberg. Överväldigad gick vi in och filmade fantastiska Erik. En timme senare drog vi och strax innan Varberg stod Hugo och väntade på oss. Han lotsade oss till grillade hamburgare, kakor och godis! Igen överväldiga lotsade Hugo oss 18 km till en campingplats där familjen Sassersson bokat och betalat tre dagars vila! Jag saknar ord!/ What a wonderful day! Just listen! Whilst getting ready to go an interview Erik 85 years old, ready to head off to Varberg when finished, suddenly Mattias Sassersson and his son Hugo turned up! With breakfast! Buns, candy, sandwiches and coffee! They had tracked us on Strava! Unbelievable! Mattias brother Niclas is a very good friend of mine. Mattias invited us for lunch in Varberg! Stunned I did the interview with Erik (great) then set off and a few km from Varberg Hugo was waiting for us! He guided us to burgers, more candy, cookies and a warm family! Again, overwhelmed Hugo guided us 18 km to a campsite where his dad was waiting and he had booked a place for us and the Sassersson family paid for it! Three nights rest! I lack words….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.