Explorer Mikael Strandberg

Day 8/Dag 8

  1. Day 8/Dag 8. (English first followed by svenska) Erik 85 years old just came to say goodbye to us. He has allowed us to camp on his farm. Wonderful man! He has lived allhis life on the same farm and asked me if I was a bohemian or something! I have noticed the most helpful of all people we come across are over 70. The middle aged white men the most selfoccupied. We have had 2 of them already coming to ask us if we have permission to camp here. Thank God I have a sharp tongue. We have been tired today, but still did 52.6 km. Quite uneventful day, but some nice stretches of West Coast views. The girls have been great with their laughter!/ Erik 85 år kom precis förbi och sade gonatt. Han har gett oss tillstånd att slå upp läger på hans mark. Underbar man! Han har bott på samma gård hela sitt liv och han frågade försynt om jag var bohem eller så. Jag har märkt att det är de äldre över 70 som är mest hjälpsamma och vänliga. Värst medelålders vita män med stor självupptagenhet. Vi har redan haft två av dessa komma förbi och fråga om vi har tillstånd att campa. Tur jag inte är rädd för att svara. Idag har vi varit trötta men har ändå gjort 52.6 km. Ganska halvdan dag med någon storslagen västkustnatur. Tjejerna har varit underbara med sitt skratt.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.