Explorer Mikael Strandberg

Day 16/Dag 16

Dag 16/ Day 16. 32.87 km (Swedish version first followed by the English) Vi har hamnat hos den enastående boxaren, fjällvandraren och humanisten Aino i Utby strax söder om Trollhättan. En skylt väntade vid vägen som hälsade oss välkomna. Först en underbar bastu, jag drack min första öl på många år, tjejerna gillade bastun, en finsk klassiker. Rena spa känslan! Sedan bjöds vi på laxgratäng, bröd och fisk från Kuusamo och avsluta med vaniljglass och färska bär. Nu fick tjejerna chips och körsbär att käka till Ipad tittande. Ja, som en dröm alltihop. Aino är en mycket spännande människa som jobbat större delen av sitt liv på det nu nedlagda Saab. Vi tog oss hit till denna idylliska by genom en berg-och dalbanedag som tröttade oss snabbt. Nu är det nog mest det som återstår hem till Västerdalarna. Vi har också tvättat kläder och laddat alla batterier hos Aino inför 2 filmningar imorrn. Underbart inspirerande kväll och eftermiddag med mänsklig livsglädje när den är som bäst! Tack Aino! (English version) We have ended up staying with the boxer, mountain hiker and humanist Aino in Utby south of Trollhättan. A sign at the side of the road awaited us with a big welcome! This was followed by a needed sauna, which both girls liked, and I drank my first beer in years. It all had the best of spa feelings and the girls enjoyed it! This was followed by a huge meal of ovenbaked salmon, bread and fish from Finnish Kuusamo topped of with ice cream and wild berries. Right now Aino came with crisps and cherries to eat together with an hours Ipad watching. Yes, it is like a dream! We made our way here cycling through an endless series of rolling hills. It tired us. I suspect it will be like this the rest of the trip. Aino also helped us wash our sweaty clothes and recharge all battieries needed for two filmed interviews tomorrow. A wonderfully inspirational evening with humanjoy at its best. Thanks Aino!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.