Explorer Mikael Strandberg

Day 23-24/Dag 23-24

Dag 23-24/Day 23-24. (Swedish version first, followed by the English) Vi sitter i tältet i Åmål och väntar ut det tunga regnet som faller. Halvkallt. Jag läser om Oceanroddare och ultralöpare. Dana å Eva använder Ipads sista batteri till youtube tittande. Man behöver ett avbrott inte bara för kroppslig vila, klädtvätt utan också för att tänka. Tjejerna har mognat av turen. Än mer hjälpsamma och kärleksfulla jämfört med förut. Jag har tänkt om rutten lite efter den hemska trafiken häromdagen. Folk kör verkligen alldeles för fort. Så vi kör Sverigeleden via Karlstad-Nyhammar-Borlänge och ett besök hos Fisken i Leksand. Så över skogen till brorsan och Siw i Dala-Järna. Vädret ser dessutom instabilt ut framöver och för mycket skogsväg blir för enahanda. Nu skall jag laga till en saknad rätt, shakshouka. Ah, min ouraring säger att jag lever ett gott liv. Någon skrev och frågade om min vilopuls.38. Imorgon sätter vi av oavsett och kör 5 dagar utan vila. Evas önskemål!/ (English version) we are stuck in the rain, awaiting it out. Quite cold out there. I am reading about ocean rowers and ultrarunners. Eva and Dana are using the last power battery for their Youtubewatching. There is no doubt we needed this break not only for washing clothes, resting our bodies but also for thinking. The girls have matured two notches on this trip. They are even more helpful and loving. I have rethought the route north a bit. The fast traffic on small forest eoads experienced the other day scared me. Traffic is way to fast and generally way above legal limits. So instead of doing a short cut through the forest, we will go thru villages and bigger towns on Sverigeleden instead. And visit Fisken, the former icehockey manager for Sweden, Norway and Switzerland. Than through the sticks to my brother and his wife Siw. Weather also seems rainy, unstable and cold for the rest of our trip. And too much fast traffic through the uneventful forest doesnt appeal. Anyway, I will now so one of my favorite meals on the trip, shakshouka! Ah, my Ouraring tells me am better than ever! Somebody asked about my restingpuls. Its 38. Anyway we will set off again tomorrow no matter what. We will do 5 continuos days. Evas wish! #kensingtontours #vaude #beboldr #roslincykel #termooriginal #hillebergthetentmaker #sverigeleden #shakshouka #explorer #familyadventure #adventuretime #åmål #neverstopexploring #adventuretime #adventure #bengtfiskenolsson #cyclinglife #cycletouringlife #biketrip #cykel#cykeläventyr #ouraring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.