Explorer Mikael Strandberg

Dag 33/Day 33

Day 33/Dag 33. 50.96 km. (Swedish version first, followed by the English) En mycket stark dag i upplevelse! Vi åkte i stort sett från en fantastisk familj till en annan. Mycket upp och så ned. Sista 15 km på grusväg guidade av en av min äldsta lekkamrater, Lars Larsson. Jag berättade för tjejerna att han var en mycket snäll och duktig vän under skoltiden. Och att han var det fortfarande och gör mycket bra ifrån sig inom det svenska näringslivet. Han bodde i ett spännande hus bredvid dalälven med sin Susanna.,Han var lika snäll och intelligent som när vi växte upp tillsammans i Dala-Järna. Sist vi sågs var 1989 och det var en upplevelse att tala järnamål igen. Vi pratade om gamla tider och funderade på vad gamla kamrater gjorde. Spännande dag!/ (English version) A very emotionally strong day! Basically we went from one fantastic family to another. Up and down of course thru a forested landscape with many lakes. The last 15 km by my very oldest friend from school, Lars Larsson. Last time I saw him was back in 1989. I told the girls he was a very kind and smart guy. And that he still is and is a very successfull business man. He lived with his pleasant wife Susanna near river Dalälven in a very interesting house. It was great to see him again, such a great guy, and we talked our local dialect trying to figure out what happened to other friends of ours. An utterly interesting day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.