Explorer Mikael Strandberg

Dag 34/Day 34

Day 34/ Dag 34. 53 Km (English version first followed by the Swedish) From one good friend to another. Passing through beautiful Gagnef Kommun, where I lived for many years. I even saw a sign of that presence. A bicycle sign proclaiming Fäbodleden. A system of bicycle routes I worked on for a year together with great people. It doesnt seem to exist anymore. All three of us were tired today. Too much wifi and Ipad for the girls. For me lots of food and overwhelming conversations. We arrived to Leksand 17.00 and was met by our friend and the legendary Swedish ice hockey coach Bengt Fisken Ohlsson, where we are staying. A BBQ and long conversations about life. Little sleep. Not many days left now/ (Svensk version) Från en god vän till en annan. Vi åkte genom vackra Gagnefs Kommun där jag bodde i många år. Jag fann tecken efter min närvaro i form av en sliten skylt som proklamerade att här går (gick) Fäbodleden. Ett antal cykelleder som visar Kommunens bästa sidor. Av skyltarna att döma är den tiden förbi! Jag jobbade med dessa leder tillsammans med ett antal fantastiska gangsingar. Alla tre var vi trötta idag. För tjejernas del fick de äntligen Wifi hos Lars och sov därför lite. För mycket fin mat och djuplodande samtal. Vi anände till Leksand i femtiden och möttes av den mycket gode vännen, den legendariska hockeyledaren Bengt Fisken Ohlsson. Vi grillade och pratade länge. Lite sömn. Nu har vi inte många dagar kvar. #kensingtontours #vaude #beboldr #hilleberg #termooriginal #roslincykel #cycletouring #visitdalarna #instadalarna #äventyr #bengtfiskenolsson #trekronor #cykling #adventuretime #neverstopexploring #fäbodleden #sverigeleden #cykla #biketrip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.