Copyright Film Company

Morden i Kongo

Har Ni Sett Morden i Kongo på SVT Play?
 
Det handlar om 2 norska legoknektar som blev anklagade för mord på sin chaufför och hamnade i fängelse i Kisangani. När jag och mina polare Jeff och Olly anlände till staden år 2010 träffade vi på en norsk UD-utsänd som satt i hopplöshet på en bar. Han berättade då att där satt Joshua French och Tjostolv Moland. Vi blev fascinerade av fallet och jag ville göra en dokumentär om det hela. Men det var redan på gång fick jag veta.
 
Nu har det blivit en spännande film om det hela. Jag följde dramat under många år.
 
Se filmen!
 
 
 
Anledningen jag var där https://www.mikaelstrandberg.com/2019/03/31/gentlemensexpedition/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.