Explorer Mikael Strandberg

Day 2/Dag 2

Dag 2/Day 2

(English version first, followed by the Swedish version)

18.5 km done today. The heat is really challenging. But we know by experience, it takes a few days to adjust. Our plan for tomorrow is getting up at six and being on the road by 7.

Today we had breakfast at 12! But what a breakfast! Food here is just…in another league. The fish I had, fresh from the morning sea, was with the best I have ever had! And best of all, the girls like the food here!

We started on a route which was beautiful, but up and down in a Giro de Italia mode and in the heat, the girls were less happy. But we took a 4 hour lunchstop in a resort full of Russians and Ukrainians.

It is still hot at six, but we decided to make it a short day and stopped a very nice camping called Hipo Kamping. Half price compared to the previous night, two times as good. Clean, English spoken and modern.

Sleeping is not easy. So hot!

But we are adjusting!

(Svensk version)

18.5 km idag. Extremt hett. Det tar sin tid att anpassa sig till denna hetta! Så vår plan för morgondagen är att gå upp klockan 06.00. Och vara cyklandes klockan 7.

Idag åt vi frukost klockan 12! Men vilken frukost! Maten är är världsklass. Fisken jag åt, nyfiskad och grillad, med det bästa jag ätit. Och det bästa av allt är att tjejerna gillar den också!

Vi startade så dagen på en mycket backig, men vacker sträcka. I Giro de Italia stil, vilket inte skapade glädje hos tjejerna i denna extrem hetta. Vi tog därför ett 4 timmar långt avbrott för lunch, vid en resort full av ryssar och ukrainare.

Det var furtfarande stekhett klockan sex, därför körde vi bara en timme till in vid slog läger vid en fin camping som hette Hippo. Halva priset jämfört med gårdagens camping, men dubbelt så bra. Ren, engelsk språkig och modern.

Vi har sömnproblem i hettan! Men vi håller på att anpassa oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.