Dana och Evas första skoldag i Grönland

Häromdagen började Eva i första klass här på Grönland och Dana på dagis. De kan bara några få ord grönländska, men tanken är att de skall lära sig språket under vår tid här. Så här berättar de om förväntingarna.

[iframe style=”border:none” src=”//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/5643974/height/100/width/480/thumbnail/no/render-playlist/no/theme/custom/tdest_id/508555/custom-color/3a50a9″ height=”100″ width=”480″ scrolling=”no” allowfullscreen webkitallowfullscreen mozallowfullscreen oallowfullscreen msallowfullscreen]
En ny podcast från Eva och Dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.