ExplorerMikael Strandberg

Utmattad/Knackered

(Swedish version first followed by the English)

Jag har varit sanslöst trött på sistone. Tveklöst är det så att det gångna året varit ett av de mest dramatiska i mitt i liv, men ändå, så här trött har jag inte varit. Men idag när jag var ute och sprang i denna storslagna terräng och kände mog helt stum så förstod jag plötsligt vad det berodde på. De där 10 dagarnas Expedition utan snö men på skidor blev lite för tuff. Se videon. 1 km i timmen.

Jag behöver bara tid att återhämta mig. Mycket händer just nu. Bara en kort rapport på grund av akut trötthet.

English version:

I have been seriously tired lately. There is no doubt this past year have been one of the most demanding and dramatic in my life, sure, but still…I can remember I have been this knackered. But, today whilstrunning in this dramatic terrain, I really tired, I suddenly realized the reason, that damn Expedition on skis without snow, 10 days only. It was too hard. Se the video to understand. 1km/hour.

So it is just a case of recovering, it might take so time, so this is all for now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.