Explorer Mikael Strandberg

Day 14/Dag 14

Day 14/Dag 14. 59.62 km. (English version first followed by the Swedish) Eva was feeling weak and a bit out of it in the morning. We r a day off her special medicin, humira. She still made it to Queen Silvias Child Hospital in Gothenburg. 35 kms. They had her medicin and took a blood test. Once the medicine was there, her strength returned. The cycling today was mainly big road, busy, smelly, uneventful and boring. But weather was fine. Now we are freecamping with some Polish workers. Little battery. Short report./ (Svenska) Eva var ur form i morse och jag kände igen symptomen. Hon behövde sin humira, specialmedicinen. Det till trots sluggade hon sig utan att klaga till Drottning Silvias Barn Sjukhus i Göteborg. Dom hade medicinen och tog ett blodprov. Med medicin i kroppen återvände krafterna. Dagens cykling har till största del varit illaluktande, högljudd, tråkig och vid sidan av en stor väg. Med vädret var fint! Nu slår vi läger i skogen i närheten av ett par polska vägarbetare. Batteriet på upphållningen. Kort rapport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.