Explorer Mikael Strandberg

Dag 18/Day 18

Dag 18/Day 18. 49.59 km. (English version first followed by the Swedish version) Eventful day indeed! Very much dominated by the kindness of Aino, Rune and Mary and Ainos daughter, Kati. Aino led us into Trollhättand to Rune and Maryys home. We had a small accident on route where Dana lost some skin on her knee. It was all made better by having lunch made by Kati, Ainos warm, generous and goodlooking daughter. After this we spent three hours talking to Rune and Mary and Rune interviewed me for his famous runners Pod. Honorable indeed. At 4 we sat off for Vänersborg led by Aino, who left us there and cycled back home. 30 kms….Aino feels part of our family and Rune and Mary as old friends. Eva have been feeling not that good during the day, bit the doctor called and said all her tests were perfect. Too much Ipad last night I think…we then went into the nack and beyond where we are camping now. Overwhelming day!/ (Svensk version) En mycket händelserik dag! Denna dag som de två föregående dominerad av Ainos vänlighet, Rune och Mary samt Ainos dotter Kati. Aindi guidade oss till Trollhättan. Längs vägen inträffade en liten olycka där Dana förlorade lite skinn på knät. Allt blev bättre med hjälp av den fina lunchen serverad av Kati, Ainos varma, generösa och vackra dotter. Efter det blev tre timmars intensivt pratande med Rune och Mary. Rune hedrade mig med att intervju mig i sin berömda löparpodd. Klockan 4 lämnade vi detta legendariska löparpar och Aino guidade oss till Vänersborg, där hon svängde höger och återvände 3 mil hem! Aino kommer att bli saknad, liksom Rune och Mary som känns som gamla vänner. Eva har varit halvdarrig hela dagen men hennes doktor ringde och sade att alla tester var bra. Så orsaken har varit sena kvällar och IPAD! Just nu har vi gömt oss i den lugna älskade skogen. En överväldigande dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.