Explorer Mikael Strandberg

Dag 3/Day 3. 41.87 km

Dag 3/Day 3. 41.87 km. (Swedish version first followed by the English one)

En halv tuff dag! Den började på bästa sätt. En stor frukost samt kakor, mat, frukt och godis i packningen signerat Björn O och Kajsa Henriksson. Björn har varit en av de allra viktigaste personerna i mitt professionella liv. Det var hann som fick mig att börja göra film och TV. Underbart att åter träffa honom och hans fru. 13 år sedan sist.

Cyklingen blev fin idag. Men tuff. En lång och utdragen klättring upp till Skuggarvet som tog kraft. 6 km. Tjejerna är inte precis förälskade i uppförsbackar. Men de sliter på och hjälper varandra. Lite halvkallt på morgonen men nu runt 10 grader. Vi har varit hungriga och ätit hela dagen. Kroppen är under anpassning till både kyla och hårt arbete. Det började mörkna runt 3 så vi slog läger i ett skogstraktorspår, viktigt att inte bli för trötta i början. Nu mat igen! /

(English version)

Quite a demanding day! I started in the best of ways. A great breakfast together with Björn O and his wife Kajsa. Plus sweets, fruit, food and cookies to bring. It was great to see them both. 13 years since the previous time. Björn has been very important in my proffessilnal life and he is the one who made me start doing films and TV,

A wonderful day on the bike. But demanding. We started with a 6 km climb to Skuggarvet, a tiny hamlet of houses. Tiresome. But the girls fought hard and helped each others. Impressive! A bit of a chilly mornibg but warmer now. We have all been incredibly hungry all day. The bodies are adapting to the colder weather and hard work. At three it got darker and we decided to set up camp early to get into the routine. Now food!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.