Explorer Mikael Strandberg

Day 19-20/Dag 19-20

Day 19-20/ Dag 19-20 Freecamping

(English version first följd av den svenska varianten)

I just love this life!

To spend 24 hours a day with my daughter and their mother is precious, important and very rewarding. Obviously as all human relations it is not without problems, but we have sorted out the initial discomforts.

We started the day visiting a farm. Run by lovely couple. Then the countryside of rolling hills took over, heat again was demanding but we ended up in the evening at the sea. And that dip and dive, life giving!

A must for all families to bond fully!

Ah, Eva is unhappy with being behind on our schedule with 15 kms.

(Svensk version)

Jag älskar det här livet!

Att tillbringa dygnets alla timmar med tjejerna och deras mamma är oerhört värdefullt, viktigt och oerhört livsgivande. Självklart finns det ögonblick av irritation som i alla mänskliga relationer, men nu har vi kommit över den initiala obekvämheten.

Vi började vår dag med att besöka en underbar lantgård. Den ägdes av ett vänligt och karismatiskt par. Därifrån började vårt cyklande längs böljande fält, gårdar och backar. Och slutade vid havet nu på kvällen. Och det badet, ett av livets bästa!

Detta liv är ett måste att prova för alla familjer för att komma varandra mycket nära!

Ja, Eva är inte nöjd med våra avstpnd. Vi ligger 15 km minus angående hennes plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.