Explorer Mikael Strandberg

Day 6/ Dag 6. 54.28 km

Day 6/ Dag 6. 54.28 km.

(English version first följd av den svenska)

Breakfast for the girls was cookies on a plate. They have had 9 cookie breaks today. A quite chilly but not really type of a day. Like now when we are inside the tent, most of our gear and clothes are uncomfortable wet, but we are not freezing. We are just a bit cold. We only brought one set of clothes, to cut weight. So far so good.

Eva has been very strong on this trip. She is leading the way most of the time. And she eats giant portilns of food! I stay and chat with Dana, who wants me to tell stories hour after hour. Good I have few stored in the back of my head. She is so curious. I get unintended existential questions like:

“Who planted the first tree? Why do grown ups kiss?”

So another lovely day with the girls. A grey day dominated by big lakes, rivers and some picturesque settlements. Easy riding!

(Swedish version)

Kakor på en tallrik var tjejernas frukost idag. Kakor har dominerat bår dag och vi haft 9 kakätaravbrott. En gråkall dag där vi ändå inte frusit för mycket. En sådan dag. Ungefär som just nu här inne i tältet. Grejer och kläder är obekvämt våta, men ändå fryser vi knte. Utan vi är bara kalla. Vi har bara en lmgång kläder, för att kunna ha utrymme att köra på.

Eva har verkligen varit stark på den här färden. Hon ligger en bra bit före oss hela tiden. Och hon äter som en häst! Jag håller Dana sällskap. Hon är så vetgirig och nyfiken. Jag måste berätta mina historier för henne en stor del av dagarna. Timme efter timme. Tur att jag har många att berätta! Jag får också högvis med frågor. Vissa kan anses vara existentiella såsom:

“Vem satte det första trädet? Varför kysser vuxna varandra?”

Så ännu en underbar dag med tjejerna. En grå dag som präglats av stora sjöar, floder och några pittoreska småbyar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.