Explorer Mikael Strandberg

“Du kommer hit med olika kvinnor hela tiden!”

Sista gången jag träffade morsan var hon upprörd på mig.
“Du kommer hit med olika kvinnor hela tiden!”
Morsan hade tröttnat på livet, och bara existerade i någon sorts meningslöshet på “ålderdomshemmet” i Vansbro. Kvinnan var den samma som föregående gång. Och ett av barnen, Dana, var nytt. Men morsan brydde sig inte. Jag förstod fullt ut. Hon led av glömska sjukan och vi träffades nästan aldrig. Pratade någon gång då och då. Allt var inte som förr. Sista gången vi hade mycket tid tillsammans, det var när hon och hennes syster besökte mig i Thailand under min cykeltur från Nya Zealand till Kairo. En underbar tid!
Dagmar har drabbats av samma glömska som mor. Bor på ett “ålderdomshem” här i Lima. Och till följd av omständigheterna så får vi inte träffa henne på riktigt. Men vi bor i hennes hus i Bu. Så hon är med oss ändå kan man säga. Igår kväll fick vi igång vattnet. Knappen var rätt med vi behövde en förlängningssladd. Det fanns en anledning till att det hängde en kontakt där!
Tack till oerhört trevliga Simonssons Rör för råden! Limfolket imponerar verkligen med sin vänlighet!
I övrigt får man säga att jag är helt körd! Först en skidtur på morgonen, 25 km igår det s. K Bergspåret, så längdskidor och utförsåkning för tjejerna. Jag somnade under schack spelandet igår. Dana tycker det är fel att man inte får flytta pjäserna hur som helst.
Idag sänder tjejerna och jag LIVE TV från fjället, 14.00 på Instagram (om 4G funkar där uppe!) Här skall ni följa mig för att få se, det dyker upp om ni väntar kl 14! Men ni måste följa mig i så fall https://www.instagram.com/explorerglobal/

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.