Explorer Mikael Strandberg

Day 3/Dag 3. Windy start/ Blåsig början

 (English first, följd av den svenska varianten)
It is a tremendous feeling being on a wintertrip with the girls. Not that cold but windy. The day started with a pretty tough climb up from Grövelsjön Mountain Station with this heavy sledge. Around 60 kg. All my gear and the girls plus all food and fuel. Good test.
The girls are amazing. When am tired, they help me immediately. They stop being kids. Today we built a wind secure camp together. Lots of fun. Precious moments indeed. When the going gets tough the bonding becomes strong!!
I will do a better LIVE broadcast tomorrow!!! Camera right position and better sound. I was just tired!
(Svensk version)
Det är helt underbart att vara på vintertur med tjejerna. Det är kallt men lite blåsigt. Dagen började med en utmanande klättring från Grövelsjöns fjällstation. 60 kg packning. Allas våra grejer. Bra utmaning!
Tjejerna är faktiskt fantastiska. När jag är trött hjälper de mig direkt! De slutar vara barn. Idag byggde vi ett vindsäkert läger. Underbart kul! Oerhörda värdefulla stunder. Och bandet oss mellan blir ju tuffare ju hårdare det är.
Jag lovar en bättre LIVE sändning imorrn. 14.00. Kameran rätt och bättre vindskydd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.