Termo Original och Covid-19 Expeditionen

Jag ser hela covid-19 som en Expedition. Och använder mig av mina erfarenheter från att göra Expeditioner. Viktigast är att se hela bilden av utmaningen framför sig. Hela paketet. Och bara se ren fakta. Inget annat. Som på Expedition. Och så köra mot målet och se till att all utrustning i packningen är den bästa. Vara noga med de avgörande detaljerna. I covid Expeditionen gäller det social distansering, tvätta händerna och vara än mer kärleksfull till alla.

Även på denna expedition har jag med mig Termo grejerna. Jag tog med mig ett antal modeller för att testa i Tjukotka. Första dagen i -33 knallade jag ut på tundran med Anadyr i balgrunden för att göra ett kort inslag. Iskallt. Se det på länken här nedan.

 Jag har jobbat med Håkan Englundh i många år nu. Och jag tycker att med de nya materialen som exempelvis Tencel talar vi yttersta världsklass. Kika gärna på https://termooriginal.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.