Explorer Mikael Strandberg

Dags att öka träningen!

Det känns som om man får mer syre, mer luft!
 
Ja, igår sprang jag Häckeberga Runt. 25 km på pappret. Det blev 26.48 km. Bokskogen är inte bara vacker och lummig. Det känns som om där finns så mycket extra syre. Man känner sig mer levande än någonsin!
 
Dags att höja nivån för träningen inför kommande projekt i kyla och snö. Enligt plan. Så 26 km får nu bli den nya träningsgränsen. Sakta, sakta framåt för att undvika överträning och skador.
 
En sele har anlänt från Anne på Fjellpulken. Däck har min vän Tariq på Lack och Plåtjournen fixat. Jag har fått tillstånd från Malmö Stad att dra mina däck på passande plats! Just det här att dra däck är det traditionella sättet att förbereda sig inför arktiska och antarktiska turer. Dags nu!
 
Ni ska veta det finns inte mycket tid över för annat än träning, jobb och föräldrarollen nu. Efter löpningen hann jag precis tillbaka för att hämta tjejerna och köra Dana på match. En spännande sådan. Det blir bara mer spännande desto mer träningen sitter. Fantastiska tränare. Därefter full fart till ett födelsekalas.
 
Nu skall jag strax väcka tjejerna. Eva har match idag. Så tvätt, läxor, städning och alltid denna disk!
 
 
Häckeberga Runt https://skaneleden.se/item/hackeberga-runt/h5s5a4q23d0ywrpxgv5jtzosmjkqjqq8
 
Min träning noterad i Strava https://www.strava.com/athletes/23404606
 
Så här fixar man till däckträningen enligt världens störste nu levande polarfarare, Börge Ousland https://www.ousland.no/the-fine-art-of-pulling-rubber-tyres/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.