På väg på vintertur/On route to do a minor winter Expedition

(Swedish first, followed by the English version)
 
Så jag började packa 04.00. Svårt att sova nu när det är dags att ge sig ut på en vintertur! Äntligen! Den här veckan som väntar var tänkt att bli den stora testveckan av utrustning. Och för att se om sammansättningen av gruppen funkar. Den som skall korsa den grönländska inlandsisen nästa år. Men vi lever i konstiga tider. Så jag har tagit med mig ett annat team. Eva och Dana. Klara att ge sig ut på sin första vintertur i tält!
 
Ibland känns det som lägenheten är en enda röra med alla Expeditionsgrejer. Ändå älskar jag verkligen att packa. Man är på väg någonstans, bort från vardagen. Eftersom tjejerna skall med, så blir det en tung tur för mig. Vilket är bra. Jag drar all packningen och ni ser pulkan är full redan nu, innan jag fått i mat och den stora sovsäcken från Helsport! Så under veckan har jag gjort iordning snacks, frukosten och införskaffat det som behövs för några dagar på vinterfjället.
 
Nu skall vi se om vi får in allt i bilen också! Vi skall försöka skicka en daglig LIVE-rapport från färden om mottagningen funkar! Klockan 14.00 på Instagram varje dag med början på måndag. Men först en lång bilresa.
 
 
(English version)
 
I started packing at 04.00 this morning. I have difficulties sleeping knowing it is time for doing a minor winterexpedition! Finally! This was initially meant to be the week of the big equipment testing before the icecap crossing. And to see how the group gets along. The group who will do the crossing of the Greenland icecap next year. But we live in the oddest of times. So I have brought another team with me. Eva and Dana. It will be their first winter Expedition in a tent!
 
At times I feel like the flat is no more than a place full of Expedition gear. I do love getting ready to leave though, away from normality. But since the girls are joining me, it will be a heavy trip for me. I will pull all the kit in my sled. And as you can see on the images, it is already full, even though I have packed no foos. Nor the big sleeping bag from Helsport. I have spent the week preparing our breakfast meals and snacks.
 
It will be of great interest to see how we are going to fit all this kit into the car. We will try to broadcast LIVE every day at 14.00 Swedish time on Instagram. But first a long journey in the car.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.